Пн-Нд

08:00-20:00

КіноТоп щоп’ятниці

Вже п’ятниця і передноворічна метушня вже витає в повітрі, а це значить, що п’ятничний КіноТоп сьогодні буде присвячений Новому року!

Фільм, який радимо до перегляду сьогодні, про жінку, матір і дружину, яка старанно підіймається по кар’єрних сходах, успішно жонглюючи усіма своїми обов’язками.

У головній героїні кожна жінка зможе впізнати себе! Себе яка розривається між роботою і домашнім побутом, себе що виконує свої обов’язки, себе як турботливу і вірну дружину.

Фільм просякнутий новорічної суєтою, динамічний сюжет, думки і посил автора будуть знайомі і зрозумілі кожному.

Говоримо про американську комедію «Я не знаю, як вона робить це ?!» (2011р)

Девіз фільму «Чоловікам це не по зубах».

Головна героїня – Кейт (Сарра Джесіка Паркер), у неї двоє дітей, чоловік і робота фінансовим менеджером.

Кейт з усіх сил намагається бути зразковою матір’ю, але через відсутність часу, йде на деякі хитрощі, наприклад, коли на шкільний ярмарок необхідно принести солодощі ручної роботи вона просто приминає качалкою покупної пиріг. Дає безліч обіцянок своїм дітям, але через велику кількість роботи не завжди може їх стримати.

Одночасно з чоловіком отримує підвищення по роботі, внаслідок чого ритм життя наростає до межі.

Постійні відрядження Кейт в Нью-Йорк віддаляють її від сім’ї і зближують з новим начальником (Пірс Броснан).

Зрештою, Кейт змушена зробити вибір, розставивши пріоритети, сім’я або робота, свята в колі рідних чи цікава робота в офісі.

Чи зможе героїня залишитися вірною чоловікові, відмовивши красеню начальнику (у якого, до речі, до неї почуття), стримати обіцянку дану синові, що коли випаде перший сніг, вони разом зліплять сніговика, чи зможе вона провести свято зі своєю сім’єю?Яким буде її вибір?

Фільм складається з низки комічних ситуацій, підіймаючи сімейні цінності і прості радості.

Бажаємо приємного перегляду!